Medicinska dijeta za pse

MONGE VETSOLUTION GASTROINTESTINAL CANINE ADULT je kompletna dijeta za pse formulisana da umanji poremećaje u apsopciji digestivnog trakta i potpomogne izlečenju oboljenja GIT-a.

Sadrži koncentrat soka dinje koji učestvuje u neutralizaciji slobodnih radikala, kao i kesten i ksilo-oligosaharide koji potpomažu crevnoj funkciji i zaštiti crevnog mikrobioma.

2 kg            CENA: Pozvati!

MONGE VETSOLUTION HEPATIC CANINE je kompletna dijeta za pse formulisana je za podršku u funkcionisanju obolele jetre.

Sadrži koncentrat soka dinje koji učestvuje u neutralizaciji slobodnih radikala, seme čička, ksilo-oligosaharide i karakteriše se visokim kvalitetom i umerenim nivoom proteina, kao i visokim nivoom esencijalnih masnih kiselina koji su neophodni za normalno funkcionisanje jetre.

2 kg            CENA: Pozvati!

MONGE VETSOLUTION CARDIAC CANINE je kompletna dijeta za pse formulisana je za podršku rada srca u slučaju različitih srčanih oboljenja.

Sadrži koncentrat soka dinje koji učestvuje u neutralizaciji slobodnih radikala, azijsku biljku ginseng za podršku srcu i nizak nivo natrijuma.

2 kg            CENA: Pozvati!

 

MONGE VETSOLUTION OBESITY CANINE je kompletna dijeta za pse formulisana kao pomoć u smanjenju telesne težine.

Sadrži nisku energetsku vrednost i seme plantagoa koje odlaže pražnjnje želuca i indukuje sitost.

2 kg            CENA: Pozvati!

 

MONGE VETSOLUTION RENAL CANINE je kompletna dijeta za pse formulisana za podršku bubrežnoj funkciji u slučajevima akutnih ili hroničnih oboljenja bubrega.

Ovu hranu pored osltalog karakteriše nizak nivo fosfora i umeren nivo visokokvalitetnih proteina.

2 kg            CENA: Pozvati!

 

MONGE VETSOLUTION JOINT MOBILITY CANINE je kompletna dijeta za pse formulisana za podršku u normalnom funkcionisanju zglobova i celokupnog lokomotornog sistema.

2 kg            CENA: Pozvati!

 

   
   
   
   

 

 

 

Farmina Vet Life Gastrointestinal je kompletna dijetetska hrana za pse namenjena redukciji akutnih stomačnih tegoba, kod poremećaja apsorpcije i poremećaja funkcije egzokrinog pankreasa. Farmina Vet life Gastrointestinal je hrana indikovana za oporavak pasa koji su imali hirušku intervenciju na organima za varenje.

2 kg            CENA: Pozvati!

 

Farmina Vet Life Convalescence je kompletna dijetetska hrana napravljena za nutritivni oporavak odraslih pasa. Takođe je indikovana u lečenju pasa iscrpljenih od nekih specifičnih i nespecifičnih bolesti.

2 kg            CENA: Pozvati!

 

Farmina Vet Life Neutered 1-10kg je kompletna hrana za sterilisane odrasle pse za prevenciju viška telesne težine i urolitijaze.

2 kg            CENA: Pozvati!

 

Farmina Vet Life Obesity je kompletna dijetetska hrana za odrasle pse formulisana da redukuje višak telesne težine i kontrolu snadbevanja glukozom (dijabetes melitus).

2 kg            CENA: Pozvati!

 

Farmina Vet Life Hypoallergenic Fish & Potato je kompletna dijetetska hrana za pse formulisana da smanji neželjene reakcije na hranu. Takođe se preporučuje i kao dodatna terapija za podršku alergijskih reakcija na koži i predilekcionim mestima: oči, uši i analne žlezde.

2 kg            CENA: Pozvati!

 

Farmina Vet Life Gastrointestinal je kompletna dijetetska hrana za pse namenjena redukciji akutnih poremećaja apsorpcije u crevima, kompenzaciji kod lošeg varenja i kod insuficijencije egzokrinog pankreasa. 
Preporuka je da pre upotrebe ili pre produžetka korišćenja hrane konsultujete veterinara.  Preporučeni period upotrebe: 1 do 2 nedelje u slučajevima akutnih poremećaja crevne apsorpcije; 3 do 12 nedelja u slučajevima lošeg varenja; do kraja života u slučajevima hronične insuficijencije pankreasa. 

 300 gr                  CENA: Pozvati!

 

Farmina Vet Life Hypoallergenic Fish & Potato je kompletna dijetetska hrana za pse fomulisana da smanji intoleranciju na sastojke hrane. Takođe se preporučuje kao pomoćna terapija kod atopičnih reakcija na koži predilakcionih mesta: oči, uši, paraanalne kesice.

reporučeni period upotrebe: od 3 do 8 nedelja. U slučaju nestanka simptoma intolerancije, Farmina Vet Life Hypoallergenic Fish & Potato može se koristiti neograničeno.

 300 gr               CENA: Pozvati!