Medicinska dijeta za mačke

 

MONGE VETSOLUTION GASTROINTESTINAL FELINE je kompletna dijeta za mačke formulisana da umanji poremećaje u apsopciji digestivnog trakta i potpomogne izlečenju oboljenja GIT-a.

Sadrži koncentrat soka dinje koji učestvuje u neutralizaciji slobodnih radikala, kao i kesten i ksilo-oligosaharide koji potpomažu crevnoj funkciji i zaštiti crevnog mikrobioma.

1,5 kg            CENA: Pozvati!

 

MONGE VETSOLUTION RENAL FELINE je kompletna dijeta za mačke formulisana za podršku bubrežnoj funkciji u slučajevima akutnih ili hroničnih oboljenja bubrega.

Ovu hranu pored osltalog karakteriše nizak nivo fosfora i umeren nivo visokokvalitetnih proteina.

1,5 kg            CENA: Pozvati!

 

MONGE VETSOLUTION OBESITY FELINE je kompletna dijeta za mačke formulisana kao pomoć u smanjenju telesne težine.

Sadrži nisku energetsku vrednost i seme plantagoa koje odlaže pražnjnje želuca i indukuje sitost.

1,5 kg            CENA: Pozvati!

 

MONGE VETSOLUTION URINARY/OXALATE FELINE je kompletna dijeta za mačke formulasana za razlaganje nastalog oksalatnog kamenja u mokraćnom sistemu, kao i za prevenciju nastajanja istih.

1,5 kg            CENA: Pozvati!

 

MONGE VETSOLUTION URINARY/STRUVITE FELINE je kompletna dijeta za mačke formulasana za razlaganje nastalog struvitnog kamenja u mokraćnom sistemu, kao i za prevenciju nastajanja istih.

1,5 kg            CENA: Pozvati!

 

Farmina Vet Life Gastrointestinal je kompletna dijetetska hrana za mačke formulisana da redukuje akutne apsorptivne poremećaje digestivnog trakta. Pomaže nutritivni oporavak u rekonvalescenciji zahvaljujući povećanom nivou elektrolita i esencijalnih hranljivih materija.

400 gr                   CENA: Pozvati!

Farmina Vet Life Neutered Female je kompletna pravilno izbalansirana hrana za odrasle sterilisane mačke. Kontrola telesne težine, prevencija dijabetes mellitusa, prevencija urolitijaze.

400 gr                   CENA: Pozvati!

Farmina Vet Life Neutered Male je kompletna pravilno izbalansirana hrana za odrasle kastrirane mužjake.

400 gr                   CENA: Pozvati!

Farmina Vet Life Gastrointestinal je kompletna dijetetska hrana za mačke formulisana da redukuje akutne poremećaje apsorpcije. Posebno se preporučuje za nutritivni oporavak i kao podrška ozdravljenju, čemu doprinose viši nivo elektrolita i visokosvarljivi sastojci hrane.

85 gr                   CENA: Pozvati!